Grundfos investerar i Adobe Campaign marketing automation

In Adobe AEM, Analys / Statistik, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe Experience Manager-användaren Grundfos berättar att de har investerat ytterligare i sin Adobe svitinstallation. Vattenteknikföretaget ska ha utökat med nya installationer av både Adobe Campaign marketing automation samt Adobe Analytics analys. Främsta syftet ska vara att bli bättre att nå ut och lära känna sina slutanvändare. Grundfos ville skapa en "unified customer journey". Något som annars kan vara svårare som B2B aktör, menar företaget. Både i kommunikation med medarbetare, kunder och partners behövdes ett och samma...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon