Acquia och Drupal köper Cohesion, en egen tjänsteleverantör

In CXM, Drupal, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Är det en ny trend inom egna tjänsteerbjudanden bland de störrr CX- och CMS-aktörerna vi får ta del av? Acquia väljer idag att hjälpa Drupal 8 ta några extra steg på vägen inom grafisk användbarhet och därmed kundanpassning / tillgänglighet. Detta genom att förvärva hela engelska tjänsteutvecklaren och B2C-anpassade mjukvarubolaget Cohesion. Samma typ av drag som Sitecore nyligen gjorde. Och som starkt ifrågasattes av marknaden. Även om det förvärvet nog delvis missuppfattades. Det var inte enbart...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon