Handheldgroup live på EPiServer 7.5 CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ninetech fick uppdraget att bygga nya responsiva Handheldgroup.com på en EPiServer 7.5 CMS. Byrån bidrog med strategi, design, UX och webbutveckling genom hela processen från idé till lanserad webbplats. Sajten jobbar med en rätt ovanlig boxad menystruktur med organisationskarteutseende. Handheld är ett nytt svenskt varumärke som tillverkar stryktåliga datorer och tablets för arbete i krävande miljöer. Målet med webbplatsen är att visa Handhelds produkter i deras rätta sammanhang och attrahera fler återförsäljare och slutkunder världen över. Webbplatsen ska stödja befintliga kunder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.