Helge Nyberg sökte B2B e-handel, fann Viskan

In Nyheter, E-handel, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Helge Nyberg ska ha haft en tydlig målbild när de ville utveckla sin e-handel. Siten skulle i första hand förmedla den kunskap som finns inom företaget och tydliggöra Helge Nybergs position som kunskapsledare inom internlogistik. Efter en noggrann genomgång av marknaden för system som passar för B2B, ska valet fallit på Boråsaktören Viskan.

”– Att som B2B-industri välja en leverantör som Viskan som är stora inom e-handelslösningar, är kanske ingen självklarhet. Men vi känner att vi har fått ett system där vi kan känna oss trygga, då vi tekniksäkrat och fått en modern, användarvänlig plattform.”

Säger Yvonne Odd, e-handelsansvarig och projektledare hos Helge Nyberg. Lösningen ska varit en Viskan Streamline. Kunden ”gold-platades”, de ska fått en del funktioner som man inte visste att man ville ha, på köpet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Oscar Jacobson byter e-handelsplattform, in med NoA Ignite och Centra

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss