Helge Nyberg sökte B2B e-handel, fann Viskan

In Nyheter, E-handel, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Helge Nyberg ska ha haft en tydlig målbild när de ville utveckla sin e-handel. Siten skulle i första hand förmedla den kunskap som finns inom företaget och tydliggöra Helge Nybergs position som kunskapsledare inom internlogistik. Efter en noggrann genomgång av marknaden för system som passar för B2B, ska valet fallit på Boråsaktören Viskan. "– Att som B2B-industri välja en leverantör som Viskan som är stora inom e-handelslösningar, är kanske ingen självklarhet. Men vi känner att vi...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon