Helsingborgs Dagblad väljer Escenic

In Escenic, Nyheter by edenstrom6 Comments

Helsingborgs Dagblad följer den svenska tidningstrenden och väljer Escenic. CIO Christer Klingborg hoppas att CMS:et ska hjälpa tidningen med en plattform som kan briljera inom en digital mediavärld.

Jörgen Rosengren på Escenic Sverige hoppas på ett långt samarbete.

Men! Varför använder Escenic själva Jeroen Wijering Open Source flashspelare för sina  informationsvideos? Är inte det att anses som aningen ”lowtech”? CMS-produktföretaget kallar sig ändå för ett av de ledande digitala mediaföretagen.

Kommentarer

  1. På vilket sätt är en opensource-spelare lowtech? Är det just den Escenic.com använder eller är det din generella uppfattning? Jag önskar i princip tvärtom – nämligen att fler opensource-komponenter implementeras.

  2. På vilket sätt är en opensource-spelare lowtech? Är det just den Escenic.com använder eller är det din generella uppfattning? Jag önskar i princip tvärtom – nämligen att fler opensource-komponenter implementeras.

  3. På vilket sätt är en opensource-spelare lowtech? Är det just den Escenic.com använder eller är det din generella uppfattning? Jag önskar i princip tvärtom – nämligen att fler opensource-komponenter implementeras.

Leave a Comment