Hilleberg Tält släpper halvtrasig ny sajt på Drupal

In Drupal, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Noc i Linköping har fått i uppdrag att göra uppdateringar på tältmakaren Hillebergs ”The Tentmaker” webbsajt och e-handel. Bolaget från Frösön i Jämtland ska fått en ny, responsiv design. De använder sig vidare av Drupal, det CMS även Noc ofta föreslagit den senaste tiden.

Men den uppdaterade sajten är fortsatt rejält seg, vissa sidor i startside-bakgrundscaroulsel’en laddar inte och den sociala samlingssidan är svår att ladda in vid test. Kan bero på 1MB stora startsidebilder.

hilleberg tält

Sajten startar med ren flaggförsedd splash och sportar animerade menyer samt en direkt action i att beställa katalog (sex fält och den sedvanliga Drupal-CAPTCHA, mycket ska in av de katalogintresserade). En Addthis fick ligga med i sidfoten.

Produktsidorna är utförliga med olika typer av media, statistik och dimensioner. Zounds framgångsrika produktdatamatnings-projekt skiner igenom. Men det är inte lika läckert utfört.

Content-arbetet är välgjort med en fullmatad ”Tältanvändning” sektion. På generella söktermer som ”tält” hamnar dock sajten en bra bit utanför topp 10-resultaten.

Noc informerar om att de främst hade att göra med den responsiva uppdateringen, inte resten av produktionen.

Leave a Comment