H&M väljer Adobe Day CQ5 CMS?

In Adobe AEM, Java, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

H&M kan åter igen bli orsak till att en större amerikansk content-aktör kommer in i landet. Det ryktas att det är fördel Adobe Day CQ 5 CMS jämfört med de svenska, java-CMS konkurrenterna i den snart helt avslutade CMS-upphandlingen. Ett omtalat projekt som pågått sedan i höstas och blivit allt mer aktuellt eftersom klädjätten försöker komma ifrån Flash som primärcontent. De tidigare sajterna var mer beroende av Akamai CDN och fristående flashfilmer med uppvisat mode  än...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.