IFK Göteborg paywallar app, ska tjäna pengar som Zlatan

In Android, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

IFK Göteborg, Blåvitt, tar efter Zlatan och Dan Olofssons initiativ United Influencers (tidigare Mikz) och skapar en egen internkanal i app-form. Nya "Blåvitt Inifrån" släpps lagom till att Tobbe Hysén kommer tillbaka och ska innehålla paywallat innehåll från omklädningsrummet och länkar till Instagrams och andra spelar-flöden. Allt sätts samman med statistiksamlarna på Football Addicts (Forza Football), även de ett Göteborgsgäng. Och här framkommer även en del av Forzas framtida affärsplan, de har ännu inte alls kapitaliserat sin...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment