IHM väljer Drupal, kastar ut SharePoint

In Drupal, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

IHM är nästa företag att välja Drupal för sina kommande webbplatser. Utbildningsinstitutet tog kontakt med Kodamera för den nya externsajten. Den tidigare webbplatsen var en externwebbslösning av IHM:s SharePoint MOSS 2007. IHM erbjuder affärsutbildningar inom marknadsföring, ledarskap, kommunikation och ekonomi i Stockholm, Göteborg och Malmö. Arbetet har precis inletts. Läser du MKSE.com i din vardag? Ge mig din röst i YABA 2010! Det enda som krävs är din epost och ett klick. Allt annat är redan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.