Moderat.se: Ekar tomt, länkar ut och är trasig

In Chatbots, Community, Facebook Pages, litium, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Inför riksdagsvalet 2010 har MKSE.com tittat närmare på partiernas mest värdefulla kanal: Deras webbplats. Partiernas profilerande, interagerande och ekonomiskt viktiga (det är här bidragen kommer in) ingång till medborgarnas val i september. I sina nuvarande former har MKSE.com stött på både möjligheter och utmaningar. Det ska även tilläggas att många webb/CMS-projekt sägs vara på gång under första och andra kvartalet 2010. Moderat.se på en Litium CMS från hösten 2008 är borgarnas främsta vapen. Samtidigt som Sossarna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag vet faktiskt inte vad jag ska förvänta mig av ett partiwebb, vet hittills i alla fall att jag sökt mig till andra kanaler för att hämta info. Partibundna webbplatser är jag starkt misstänksam mot – själva meningen med webbplatserna är ju att vara ensidiga och att representera partiets bästa sida – och just detta är inget som intresserar mig :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.