ImageVault och Meriworks köps upp av Papirfly Group brand activation

In DAM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett av tidernas mest kända Episerver/Optimizely plugins, eller tredjepartstillägg, har fått nya ägare. Det är gamla DAM-lösningen ImageVault som vissa årtionden var absolut standard att köpa in till sin EPiServer CMS som fått nya ägare i Papirfly. Papirfly står bakom digitala plattformen BAM by Papirfly™ som är en "brand activation" mjukvara. Papirfly har sedan tidigare erbjudit en egen Image Vault integration till sin produkt. Hela 500 000 personer världen över ska vara BAM by Papirfly användare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon