Spendrups eliminerar manuellt arbete i nytt e-handel och PIM-projekt

In E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Spendrups dotterbolag Spring Wine & Spirits som ansvarar för bolagets vin och sprit-sortiment har gjort ett större arbete på egna katalogen och publiceringen av hela sortimentet. Detta tillsammans med Consid och inRiver PIM.

”– Vårt samarbete med Consid är och har varit kanon! De återkopplade snabbt när det behövdes och hjälpte till att driva projektet framåt då vi hade en stram deadline. Tillsammans hade vi bra möten som ledde fram till lösningar på problem som uppstod. Jag ser mycket fram emot vårt samarbete i kommande projekt.”

Säger Maria Lindgren, E-Commerce Content Coordinator på Spendrups.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Babyshop tänker om, bygger Composable Ecosystem på Brink Commerce

Den svenska katalogen skulle ut i början av 2021 och Spendrups ville återanvända all information från webben till de kommande tryckta katalogerna. Istället för att göra arbetet helt manuellt. Hösten 2019Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kappahl handlar upp ny partner inom digitalisering och kundupplevelse


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon