Katastrofresultat från Lexington, satsar online

In Centra, Check out/Kassasystem, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Exklusiva inrednings och textilföretaget Lexington fortsätter satsa online och på sin digitala närvaro. Det kan behövas, i morgonens rapport gick företaget back med hela -8,8 Mkr (från +0,6 Mkr) så någon typ av förändring krävs. De totala rörelseintäkterna blev 55,5 Mkr för andra kvartalet 2016. Lexington jobbar med retailfokuserade Young / Skilled för sin e-handel. De har på senare tid bl a uppdaterat så att klädmärket har hela 18 olika landssajter för e-handelsförsäljning. Lexingtoncompany.com har både Klarna betalmöjlighet (ej...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment