Kellfri, Lantbutiken och Swekip köper in sammankopplad litium e-handel, överger Adobe Magento

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Kellfri AB har valt att ingå ett strategiskt partnerskap med e-handelskonsulterna på Motillo som ska utveckla en ny e-handelslösning för Kellfri, Lantbutiken och Swekip på litium SaaS e-handelsplattform. Därmed överges samtliga tidigare e-handelsinstallationer av Magento open source och Adobe Magento 2 som Visma utvecklat för gruppen (Kellfri och Lantbutiken). Därmed har nästan alla toppkundreferenser på Magento (Paradiset m fl) till Visma, som för några år sedan satsade stort på plattformen med bolagsförvärv och rekryteringar, lämnat för andra plattformar.

Kellfri är en ledande svensk leverantör av produkter för all typ av

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.