Klarna Checkout och responsiv e-handel räddade inte Lekmer.se, tvingas göra om

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

De mer välkända svenska e-handelsplatserna verkar följa samma mönster som de större kunderna och CMS-användarna gjort under åren 2005-2015, det betyder plattformsrotation ungefär vart fjärde, femte år. Idag var det dags för det bantade Lekmer, som nyligen både sparkat personal och bytt ägare (från Qliro till Babyshop), att lämna sin rätt påkostade "responsive commerce" lösning från 2013. Gamla lekmer.se var även en av de första som valde det då modiga valet av en Klarna Checkout kassa....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.