Knightec Daresay fusionen fortsätter, vinner nya kundkonton

In Android, CXM, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Många har missat att Daresay (tidigare Screen Interaction) under början av året köpts upp av och slagits samman med telco- och IT säkerhetsfokuserade numera 800-man stora konsulten Knightec. En granne till service design och tidigare appbolaget ute i Kista. Daresay omsatte 2019 hela 101 Mkr med ett knappt nollresultat. Då fanns 79 anställda. De senaste åren har man både gått med vinst och förlust, men det fanns en rätt stinn kassa vid övertagandet.

Nu kommer även nya kundcase från Knitech Daresay. Det är ettDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Consid vinner uppdraget för Svenska Spel


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon