Komplett väljer Informatica PIM efter upphandling

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hela Komplett Group har handlat upp en ny Informatica upprättning och det vart Fiwe som tog hem affären. Samtidigt som Informatica PIM systemet tas in implementeras även ett nytt ODM, Operational Decision Management in till koncernen. Komplett Group kallas är Nordens största e-handlare med 15 webbshoppar i fyra länder och en gemensam omsättning på drygt 7 miljarder NOK . Komplett Groups ny produktinformationshantering är en del av en ambitiös tillväxtplan där målet är att omsätta 12,7 miljarder NOK  inom en fyraårsperiod....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.