Komplett väljer Informatica PIM efter upphandling

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hela Komplett Group har handlat upp en ny Informatica upprättning och det vart Fiwe som tog hem affären. Samtidigt som Informatica PIM systemet tas in implementeras även ett nytt ODM, Operational Decision Management in till koncernen.

Komplett Group kallas är Nordens största e-handlare med 15 webbshoppar i fyra länder och en gemensam omsättning på drygt 7 miljarder NOK .

0mdr
NOK omsätter Komplett group

Komplett Groups ny produktinformationshantering är en del av en ambitiös tillväxtplan där målet är att omsätta 12,7 miljarder NOK  inom en fyraårsperiod.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce vill köpa PIM-klassiker för 110 mdr SEK

Komplett Group satsar också på en ny robust Integrationsplattform från IBM () som man hoppas ska underlätta utbyte av data mellan kritiska system. Integrationsplattformen levereras av Fiwe och implementeras med hjälp av Enfo Zystems.

” – Vi kommer att fortsätta våra satsning inom omnikanalshandel och partnerskapet med Komplett ger oss möjligheter att ytterligare förstärka vår konsultverksamhet inom områdena PIM, Operational Decision Management och Integration. När det gäller området regelmotor som ODM representerar så tror jag på en ökad efterfrågan kring lösningar som är fristående och där man inte behöver bygga in regler i specifika applikationer.”

säger Ralf Seimertz, CEO på Fiwe.

Leave a Comment