Krympande Digitalist Group köper upp svenska Wunderkraut

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det klarnar kring varför Wunderkraut inte var med när Wunder.io bildades i bl a England och Finland förra veckan i en affär signerad finska riskkapitalisterna på Korona. Andra finska intressenter köper idag svenska Wunderkraut och moderbolaget NodeOne Group AB. Digitalist Group sysselsätter idag 188 egna anställda, ned från 824 anställda för fyra år sedan. Digitalist Group hette tidigare Ixonos och Sami Paihonen är CEO för det Helsingforsnoterade bolaget. Digitalist har kontor i Helsingfors, San Francisco, London, New York,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment