Sitecore avsätter grundaren efter 16 år, ny VD från Thomson Reuters in

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tålamodet med Sitecores grundare Michael Seifert är slut. De nya ägarna, med EQT i spetsen, anser att en amerikan med erfarenhet från att snabbt bygga bolag och avyttra det samma är bättre lämpad. Det blir Thomson Reuters / MarkMonitor VD:n Mark Frost som tar över anti-best-of-breed CXM och online marketing aktören.Bornholmsfödde Michael Seifert har haft svårt att internt bevisa det 800 man stora bolagets styrka de senaste 12 månaderna. Trots att tvåsiffrig tillväxt över 20% kunde visas upp för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment