Kurppa Hosk vinner SEB uppdraget i tuff konkurrens

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kurppa Hosks framgångar i landet fortsätter. Måns Jacobsson Hosk, CEO och grundare berättar att de vunnit upphandlingen och är ny designbyrå åt den Episerver-användande banken. Nu väntas SEB-profilen digitalt förnyas och moderniseras rejält. Från en bank till en annan. Förra året var Kurppa Hosk ansvariga för en profil som inte helt sjösattes för kunden Skandiabanken och Skandia.se. För inte länge sedan valde Falkengren och co. att jobba med storkonkurrenten Doberman då banken ville utmana sig sjävla digitalt. Doberman iscensatte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment