Spendrups nysatsar digitalt – Släpper e-handel, PIM och karriärtjänst samtidigt

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

iStone Cross Commerce i Göteborg har jobbat med Spendrups för att ta fram en del större nya projekt inom det digitala. Bakom en åldersgränskontroll ryms nya Spendrups.se. En ny webb mer fokuserad på utförlig och lockande produktinformation. Det finns ett löp där varumärken får bidra med inspirerande content och satsas på olika brandade Youtube-klipp för rörligt. Spedrups är en gammal Episerver användare externt och på insidan (intranät av Nansen) och Episerver fick fortsatt förtroende då en Episerver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment