Lamborghini arrangerar sitt egna digitala event, accelererar transformationen

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lamborghini står inte på bromsen digitalt under pandemin. Istället för att ledningsgruppen åker till Salesforce Dreamforce, där man tidigare varit en huvudtalare, arrangerar man i år sitt egna digitala event. Där ska den italienska ledningen lära sig mer om och mötas i frågor kring digital innovation, customer centricity och teknologisk samt organisationsförändringar som passar den digitala transformationen. Allt under parollen "Lamboforce 2020" Lamboforce arrangeras i Sant’Agata Bolognese, och det är andra året det sker. Förebilden Salesforce...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon