Lärarfortbildning köper in Umbraco CMS, utvärderade även Drupal 8, WordPress och Episerver

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lärarfortbildning med egna sajten www.lararfortbildning.se har gått live på en ny Umbraco CMS installation framtagen av byrån Awave.Webbyråns team satte sig tillsammans med Lärarfortbildning förra hösten för att gå igenom webbplatsens syfte, målgrupper, vad de uppmuntrar besökare att göra, hur de får besökarna att göra vad de vill och vad besökarna förväntar sig av webbplatsen. Projektet ska varit: "En djupdykning i det offentliga och kommunala. Beslutsprocesser och informationskrav skiljer sig på vissa punkter mot den mer traditionella...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment