Leadfront köper upp organisationsfokuserade StreamStone Relations

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

StreamStone Relations är en byrå specialiserad på att digitalisera givar- och medlemsresor för ideella organisationer och medlemsförbund. Bland kunderna finns ideella organisationer som Rädda Barnen, IOGT-NTO, Stadsmissionen och fackförbund som Unionen, Handels och Vårdförbundet. Nu köps bolaget upp av Leadfront AB i Stockholm.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – Genom Leadfronts förvärv av StreamStone Relations AB ser vi stora skalfördelar där vi på StreamStone Relations får extra förstärkning i form av tekniska specialister, erfarna projektledare och strategisk förmåga inom processutveckling och datahantering. Detta kommer ytterligare befästa vår unika position på marknaden och göra att vi kan växa snabbare och erbjuda våra kunder den bästa möjliga kompetensen inom området. På StreamStone Relations vet vi hur specifik dialogen är mellan organisationerna och givare samt mellan förbunden och dess medlemmar. Det krävs lång erfarenhet för att förstå hur man attraherar nya medlemmar eller engagerar sina givare och skapar lojalitet.”

Berättar Katarina Krzyzinska, VD på StreamStone Relations AB. Katarina har tidigare ansvarat för flertal digitaliseringsprojekt och implementationer av affärskritiska system och har bl.a. inlett ett omfattande implementationsprojekt tillsammans med Plan International och Salesforce for Nonprofits strax innan årsskiftet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Januari 2023 börjar högintensivt inom M&A, fler svenska byråförvärv tillkännages

Leadfront har under de senaste 5 åren arbetat med digitalisering och utveckling av kundupplevelsen för kunder som Läkare utan gränser, FAR och Aktiespararna inom medlems- och givarorganisationer utöver kunder i den publika och privata sektorn. Leadfront är partner med bl.a. Salesforce, Microsoft, Adobe, Hubspot och Braze.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss