Liferay från EdgeGuide och Castrix

In Gratis, Java, Liferay, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter att SBS och Kanal 5 samt Kanal 9 valde plattformen för mer än 3 år sedan har det varit tyst om svenska Liferay-projekt. Men det finns fortfarande leverantörer som vidareutbildar sig och erbjuder konsulter inom CMS/community-javaplattformen. EdgeGuide med Pär Åberg samt Ali Iqbal samt den mindre aktören Castrix.se är två av dessa. Den senare har på pappret en aning mer begränsad erfarenhet. EdgeGuide har under 2010 blivit auktoriserad Liferay-partner och tror så mycket på plattformen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.