Livefyre piskade Disqus, Facebook Comments och ScribbleLive

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ska vi tro den ledande teknikbloggen, AOL Techcrunch finns det en ny herre på täppan gällande realtids, live-kommentarer och kommunikation. Bloggen är duktig på att löpande testa och integrera olika lösningar. Disqus åkte ut till fördel för Facebook Comments redan 2011. Men nu har även det undanskymda alternativet Livefyre fått stå i rampljuset. Deras kommentarslösning valdes för att täcka onsdagens lansering av iPhone 5. Och satsningen höll! Livefyre stod pall vid eventet och levererade chatt, bilder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment