Multi-screen checkout flow ställer nya krav på e-handlare

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Check out/Kassasystem, Google Voice etc, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Content är kung, Context kungadöme eller krona och Multi-screen är sprillans ny drottning. Som vanligt driver e-handeln den mest innovativa utvecklingen på nätet. Det finns större ambitioner, bättre budget och mer fart bakom e-handlarna. De har så klart även den stora fördelen att konvertera fram rena intäkter. Det ska därför bli fantastiskt spännande att se vad upptäckterna i Googles augusti 2012 rapport The new multi-screen world (där termen "second screen" myntades) betyder för e-handeln under den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Håller med dig om trenderna, Martin. Vi på Apptus är övertygade om att individuell och beteendestyrd relevans kommer att vara lika mycket en självklarthet som snabba svarstider är idag. Framtidens mobiltelefoner/tablets kommer att vara betydligt smartare ifråga om att ”Lära känna” sina ägare och förutse vad man vill göra i olika sammanhang (Context). Och framtidens GUI för alla applikationer kommer att vara betydligt mer proaktiv ifråga om att hjälpa och vägleda användaren än dagens applikationer.

Leave a Comment