Lloydsapotek.se går live med inspirerande e-handel

In Analys / Statistik, Nyheter, Open source PHP, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lloydsapotek.se är live med sin omfattande nya e-handel. En satsning som skiljer sig från de andra svenska avreglerade apotekens nylanseringar. Först och främst är det en helt egen plattform, det är en RubyOnRails upprättning och inte alls den .NET EPiServer upprättning som nästan samtliga av de övriga Sverigeaktiva apoteken valt.Själva e-handeln, som utannonserade förra året, innehåller en responsiv variant som i desktop-läge har stora, högupplösta och tilltalande bilder med content-fokus och stora ikoner för... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment