Lloydsapotek.se går live med inspirerande e-handel

In Analys / Statistik, Nyheter, Open source PHP, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lloydsapotek.se är live med sin omfattande nya e-handel. En satsning som skiljer sig från de andra svenska avreglerade apotekens nylanseringar. Först och främst är det en helt egen plattform, det är en RubyOnRails upprättning och inte alls den .NET EPiServer upprättning som nästan samtliga av de övriga Sverigeaktiva apoteken valt.

Själva e-handeln, som utannonserade förra året, innehåller en responsiv variant som i desktop-läge har stora, högupplösta och tilltalande bilder med content-fokus och stora ikoner för målgrupps- och fokusingångar samt ”Läs mer” knappar. Kundklubben är i fokus, med en enkel registering i tre steg. Bra.

Det finns integrerade filmer (Youtube) som skinnats av och startar på ett knapptryck Liksom hos kosmetikkedjan Kicks.se (framtagen av Star Republic) finns en omnikanal-koppling i Lloyds apoteken genom en skinntonsavläsare i butik som efter bruk kopplas till digitala kontaktuppgifter hos kunden. Analysen är påslagen via GTM och Crazy Egg.

0st
apotek finns inom kedjan

Leave a Comment