Magento 2 fortsätt populärt inom svenska SME-segmentet, Eloped ny kund

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En av de senaste svenska användarna på Adobe Magento 2 är elmodedföretaget Eloped. De gick nyligen live med sin nya brand store. Dahlquist E-handelskonsulter i Göteborgstrakten står bakom produktionen. Eloped kör sedvanligt även Hotjar, GA/GTM och Mailchimp marketing automation. Magento fortsätter därmed att attrahera främst små och mellanstora företag, även i Sverige. En tillväxtstrategi god för community, få branscherfarenhet på flera ställen och brett spridd decentraliserad produktutveckling. Men sämre för att betala av mångmiljardprislappen på totalt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon