Tredje försök för Bonnier Magasin & Brands, öppnar Bondeco Magento e-handel

In Adobe AEM, Adobe Magento 2, E-handel, Nyheter, Omnikanal by Martin Edenström

Bonnier och Adlibris gör en nysatsning för att bli bäst på e-handel av inredning. Ett liknande försök gjordes av Bonnier Tidskrifter, numera Bonnier Magasin & Brands, redan för tre år sedan. Då skulle en ny open source lösning på WordPress öppna upp för Bonnier Magasin & Brands att sälja online baserat på egna varumärkena Sköna Hem, Lantliv, Allt i Hemmet, Gods & Gårdar, Hem & Antik och Gård & Torp. Sasningen blev sedermera Bonniers e-handelsvarumärke Bonshop.se på en WordPress WooCommerce e-handel.

“– Vi vet att konsumenterna i dag i stor utsträckning använder internet för att hitta inspiration till inredning. Med Bondeceo vill vi göra steget från inspiration till shopping närmare och enklare.”

Säger Maja Kärrlander Örup, chef för sajten.

Fler artiklar om ämnet:  Bonnier köper in voice-projekt av Talking To Me och Talkamatic

En första Bonnier Tidskrifter e-handel kom redan två år innan. Då var det prenumerationer som skulle säljas via en Episerver Commerce uppsatt från Sveavägen.

Nu får satsningen namnet Bondeco och är en Adobe Magento 2 e-handel.

Bonnier har som mål att Bondeco ska bli den ledande e-handelsbutiken inom textil- och dekorationssegmentet. De senaste åren har Bonnier även satsat pengar på egna digitala tjänsterna och varumärkena BrillBee, BookBeat och Type&Tell. Alla med tester på olika plattformsval och olika konsult/leverantörs/insourcing-uppsättningar.

Fler artiklar om ämnet:  Bonnier säljer data till nya Salesforce Data Studio, skapar målgrupper med hundratals miljoner användare

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.