Maze Interior väljer Carismar Commerce PWA som e-handelsplattform

In E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Maze Interior är ett svenskt inrednings- och e-handelsföretag med hållbarhet och design i fokus. Bolaget grundades 2003 och erbjuder smarta inredningsdetaljer och möbler med produktion nära naturen. “Slow production”-företaget Maze Interior väljer nu Carismar Commerce som ny e-handelsplattform.





Maze Interiors affärsidé bygger på att arbeta med återvunna och hållbara material och producera så lokalt som möjligt. 96% av deras produktion sker idag i Småland med återförsäljare som Åhlens och Nordiska Galleriet i Sverige, och andra aktörer världen över.

E-handelslösningen som Maze har upphandlat kommer byggas i plattformen Carismar Commerce med de tillhörande komponenterna PIM för produkthantering, CMS för innehåll, och OMS för orderhantering. Tillhörande betallösningar och kringsystem som är planerade att integreras är Klarna Checkout, nShift, Mailchimp och Visma Business.

Butiken kommer byggas på Carismar Ralph, som är Carismars PWA-storefront.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Carismar produktifierar, skapar Geins e-handelsplattform. Bubbleroom och Zoovillage kunder