Bastard Burgers automatiserar beställning, kassasystem och kök med Oracle och Future Ordering

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den svenska restaurangkedjan Bastard Burgers har installerat Oracle MICROS Simphony som ett stöd i sin globala expansion för skarpare CX/kundservice. Sedan starten 2016 i Luleå, Sverige, har den New York-inspirerade street food-kedjan Bastard Burgers haft målsättningen att expandera globalt. Företaget nu 67 restauranger i Sverige och Norge, inkl. den senaste i The Bronx Brewery Taproom i New York. Det molnbaserade kassasystemet Oracle MICROS Simphony finns installerat i NYC samt alla restauranger.

” – Vi visste att vi behövde utveckla tekniken i bolaget, för att kunna leva upp till våra ambitiösa målsättningar. Genom att jobba tillsammans med Oracle har vi kunnat erbjuda tusentals nya gäster i flera länder våra kvalitetsburgare som vi är så stolta över. Deras teknik hjälper oss att göra våra restauranger och personalstyrkan mer effektiva och att leverera en bättre kundupplevelse.”

säger Simon Wanler, grundare av Bastard Burgers. Bastard Burgers planerar att använda Oracle PartnerNetwork (OPN)-medlemmen Future Ordering för att erbjuda sina kunder leverans och upphämtning redan i höst. Integreringen mellan Simphony och Future Ordering gör det möjligt för Bastard Burgers att helt och hållet automatisera flödet av online-beställningar till kassasystem och kök, för tillagning och leverans.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bästa valet inom e-handel 2023, enligt Gartner. Skönhetsbolag ny på listan