McDonalds överger gamla appen och sämre betyg, startar om på nytt. Kunderna “loving it”

In Adobe AEM, Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

McDonalds har släppt en helt ny version av den viktiga egna appen för iOS och Android. Den tidigare gröna appen "McDonalds Sverige" blev i veckan en vit kallad enbart "McDonalds". En enkel text i gamla appen berättar att användarna måste ladda hem en ny app, ta bort den gamla och hålla de två isär under processen. Det är alltid ett modigt val då all legacy ska lämnas för att få en nystart gällande historik, ratings, kodbas/API...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Den nya appen har nu 3,4 i betyg. Men enbart 58 har bemödat sig lämna betyg sedan nysläppet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.