Merck MSD släpper egen play-kanal med Screen 9

In Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det var ett tag sedan en ny "play-kanal" såg dagens ljus, men Cloud Nine har byggt en responsiv playkanal för kunden MSD i nysläppet MSDPlay. Kanalen baseras på lokala Screen9s streaming teknologi och ska fungera som en modern utbildningstjänst och portföljhantering. Även för användare på språng. MSD är ett forskningsintensivt företag som i samverkan med hälso- och sjukvården upptäcker, utvecklar och förser samhället med läkemedel och tjänster som förbättrar människors hälsa. MSD har 200 medarbetare och kontor i Sollentuna. I...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment