Modemärket investerar i ny Adobe Magento Cloud, ökar konverteringarna med 12 %

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SQLI Star Republic står bakom en ny Adobe Magento 2 med omnikanalstöd driftad i Magento Cloud (AWS) för brittiska skomode och herrskoföretaget Oliver Sweeney. Magento valdes ut då "storleken" på plattformen var en viktig faktor. Oliver Sweeney ville ha mer än vad som kan utvecklas på en mer "boxad" SaaS standardplattform. " - Vi fastnade för Magento Clouds användarvänlighet, automatiska uppgraderingar och AWS-hosting i kombination med det faktum att det fortfarande är ett verktyg vi verkligen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon