Monterro köper upp majoritet av Umbraco CMS

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Monterro med erfarenhet från, samt aktivt bolagsinnehav i, bl a Episerver/Optimizely, Wiraya samt Lime CRM köper upp en stor post av danska Umbraco open source CMS. Grundaren Niels Hartvig lämnar samtidigt bolaget, han ska inte heller varit aktiv i firman under runt 10 månaders tid. Nuvarande VD Kim Sneum Madsen jobbar kvar i samma position.

” – Partnerskapet är en perfekt match för oss. Monterros uppdrag är att stödja nordiska B2B -mjukvaruföretag att bli globala aktörer. Dessutom är vi mycket bekanta med CMS -sektorn, eftersom många av kollegorna på Monterro redan har lyckats att skala upp Episerver .. Umbraco har byggt en stark öppen källkodsmodell med ett omfattande community. Vi ser en stor potential i Umbraco att utforska detta ännu mer och ser fram emot att stödja bolaget i den fortsatta tillväxtresan.”

SägerDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så tänker H&M digitalstrategiskt i nya, viktiga H&M Home


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon