New Wave digitaliserar hel enhet med Evry, inRiver och Episerver

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Evry har tillsammans med New Wave utvecklat och lanserat en ny digital Episerver webbplattform för New Wave Profile. Företaget behövde bli bättre att sköta sitt erbjudande och ge besökarna nya möjligheter att inspireras inom visuell profilering.Lanseringen av den nya webbplattformen innebär att New Wave Profile går från att arbeta med fokus på tryckta produktkataloger till ett mer digitalt verktyg. ” - I dag räcker det inte att bara erbjuda profilprodukter till ett bra pris. Med den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.