”Digitala coacher” och startup-matchning nya initiativ från Regeringen

In CXM, Nyheter, Offentlig sektor, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under tisdagens Digigov i Kista presenterade närings- och innovationsminister Mikael Damberg några av regeringens mer taktiska steg för att inte vårt land ska hamna på efterkälken i den eskalerande, globala digitaliseringen. Då all tillväxt och progress flyttas från västvärlden och nästan uteslutande äger rum i Asien måste Sverige snabbare komma till skott.Men närings- och innovationsministern är inte oroad för stora företag som ABB, Kina-ägda Volvo, Atlas Copco eller Ericsson (!). Från samtal i större styrelserum tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.