Nudie vill expandera globalt, uppdaterar e-handeln

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Update: Framgångsrika svenska modevarumärket Nudie Jeans vill gärna fortsätta expandera globalt och har 2016 sett till att ännu mer aktivt jobba på sin internationella e-handel.

Nudie har tidigare jobbat med den mindre leverantören Panagora som e-handelskonsulter. Nu finns även Istone på partnersidan, de hjälper Nudies med ERP, M3 affärssystemlösningar och e-handelskopplingar.

Nudies officiella sajt är byggd i React (Facebook), har flera högupplösta filmer och satsar på ett oregelbundet startside-löp samt shopping via modellöversikt. Dessutom finns storytelling i form av utförliga artiklar om jeansen. Amazon AWS stöd i form av en molnfront och CDN används.

Just partnern Istone jobbar även med Brooks, Mio och XXL inom retailsektorn (någorlunda nära mode).

Men snabbt går det inte. Den nästan 11MB stora sidan klockar in på 17,5s. Dödande slött i en e-handelskonkurrens med performance hysteri. Grundregeln är att ifall en e-handel eller webbplats laddar på mer än 2 sekunder behöver den omgående ses över.

Tillägg: Melker Lindström vid Nudie berättar under fredagen 2/9 för MKSE att performance är mycket viktigt för Nudie och störningarna vid mätning berodde på ett temporärt fel. Laddtiderna för Nudie Jeans bör ligga på mellan 2,5 och 5 sekunder beroende på var i världen testservern står.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adoore bygger framtida "flagship online concept", väljer Shopify Plus av ny partner

Kommentarer

  1. Hej Martin, rättning till texten ovan. iStone är inte partner till Nudie gällande deras webb och e-handel. Vi är däremot partner med Nudie för deras Affärssystem, M3. Där har vi hjälpt dem med deras globala expansion för att säkerställa att alla affärsprocesser som påverkas av en global utrullning hänger med. Hur vi gjort detta berättar vi mer om i vår podcast Caset här: http://www.istone.com/se/blogg/nudie-jeans-redo-for-varldsherravalde Det kanske är denna information du missförstått? Deras e-handel har vi inte varit involverade i överhuvudtaget.

    //Andreas Olldén
    Affärsområdeschef på iStone Commerce

Leave a Comment