Nudie vill expandera globalt, uppdaterar e-handeln

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Framgångsrika svenska modevarumärket Nudie Jeans vill gärna fortsätta expandera globalt och har 2016 sett till att ännu mer aktivt jobba på sin internationella e-handel.Nudie har tidigare jobbat med den mindre leverantören Panagora som e-handelskonsulter. Nu finns även Istone på partnersidan, de hjälper Nudies med ERP, M3 affärssystemlösningar och e-handelskopplingar. Nudies officiella sajt är byggd i React (Facebook), har flera högupplösta filmer och satsar på ett oregelbundet startside-löp samt shopping via modellöversikt. Dessutom finns storytelling i form av utförliga artiklar om jeansen. Amazon AWS stöd i form av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin, rättning till texten ovan. iStone är inte partner till Nudie gällande deras webb och e-handel. Vi är däremot partner med Nudie för deras Affärssystem, M3. Där har vi hjälpt dem med deras globala expansion för att säkerställa att alla affärsprocesser som påverkas av en global utrullning hänger med. Hur vi gjort detta berättar vi mer om i vår podcast Caset här: http://www.istone.com/se/blogg/nudie-jeans-redo-for-varldsherravalde Det kanske är denna information du missförstått? Deras e-handel har vi inte varit involverade i överhuvudtaget.

    //Andreas Olldén
    Affärsområdeschef på iStone Commerce

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.