Nya AIKfotboll.se på Sharepoint

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom4 Comments

AIK Fotboll har funnits på webben väldigt länge. Alltid tillsammans med systerklubbarna under framesuppstyrda sajten AIK.se. Men nu flyttas fotbollen till egna domänen http://www.aikfotboll.se. Någon större söktrafik lär de inte missa ändå, eftersom den gamla sajten var långt ifrån SEO-anpassad. Webbsidan ligger på en SharePoint installation. Där finns bl a nyheter, länk till biljettförsäljning samt bloggar (som inte är SharePoint-baserade, utan ligger under Blogspot.com). Ganska skralt med andra ord. Dessutom är det stökigare att hitta fakta om... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu ett år senare (och lite till) har faktiskt Aikfotboll.se’s Sharepoint fräschats upp rejält. Ser och agerar riktigt trevligt nu med text-över-bild på startsidan och en trevlig meny. Men friendly URL:s är långt borta.

  2. Nu ett år senare (och lite till) har faktiskt Aikfotboll.se’s Sharepoint fräschats upp rejält. Ser och agerar riktigt trevligt nu med text-över-bild på startsidan och en trevlig meny. Men friendly URL:s är långt borta.

  3. aikfotboll.se har väldigt många bra och aktuella bilder nuförtiden :o)

  4. aikfotboll.se har väldigt många bra och aktuella bilder nuförtiden :o)

Leave a Comment