aik, community, innovation, SharePoint MOSS 2007 Nyheter, SharePoint MOSS 2007

Nya AIKfotboll.se på Sharepoint

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom4 Comments

AIK Fotboll har funnits på webben väldigt länge. Alltid tillsammans med systerklubbarna under framesuppstyrda sajten AIK.se. Men nu flyttas fotbollen till egna domänen http://www.aikfotboll.se. Någon större söktrafik lär de inte missa ändå, eftersom den gamla sajten var långt ifrån SEO-anpassad. Webbsidan ligger på en SharePoint installation. Där finns bl a nyheter, länk till biljettförsäljning samt bloggar (som inte är SharePoint-baserade, utan ligger under Blogspot.com). Ganska skralt med andra ord. Dessutom är det stökigare att hitta fakta om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu ett år senare (och lite till) har faktiskt Aikfotboll.se’s Sharepoint fräschats upp rejält. Ser och agerar riktigt trevligt nu med text-över-bild på startsidan och en trevlig meny. Men friendly URL:s är långt borta.

  2. Nu ett år senare (och lite till) har faktiskt Aikfotboll.se’s Sharepoint fräschats upp rejält. Ser och agerar riktigt trevligt nu med text-över-bild på startsidan och en trevlig meny. Men friendly URL:s är långt borta.

  3. aikfotboll.se har väldigt många bra och aktuella bilder nuförtiden :o)

  4. aikfotboll.se har väldigt många bra och aktuella bilder nuförtiden :o)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.