Bästa statliga webbplatserna med CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver, RedDot by edenstromLämna en kommentar

Halvarsson & Halvarsson har utsett årets statliga företagswebbplats. En ganska smal tävling inom främst CSR. Jag kan fylla i med information om de CMS, med leverantör, som de ledande statliga webbplatserna byggts på. Precis som i IW:s Bästa sajt-tävling är det få CMS i topptrion. I topp-sex gänget finns iaf några EPiServer. 1. Vattenfall, Vattenfall.se - Ser ut som en gammal, tysk Open Text Gauss CMS. Vattenfall körde länge Micorsoft Frontpage. 2. TeliaSonera, Teliasonera.com - Egenbyggd....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.