NYTimes.com simulerar tablet, kopierar vilt och görs kontinentoberoende

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vill ni ha "native-aktigt" stöd och bättre bläddningskänsla á la papperstidningen? You got it. Ofta innovationsdrivande NYTimes har hört er då de experimenterar vidare med egna digitala produkten. Även i desktop blir numera en knapptryckning och mussvepning till höger samma sak som att "bläddra sida". Precis som när tidningen trycks på papper. I praktiken först rätt konfunderande. Ett koncept som fungerar aningen bättre i tablet eller mobiltelefon. Dubbelklick, eller dubbeltouch, fungerar även det på ett nytt sätt,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment