Nytt jobb för EPiServer proffs

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by edenstrom14 Comments

Är du riktigt duktig på EPiServer? Behöver du nya utmaningar och roligare uppdrag?

Cybercom erbjuder några av landets mest intressanta uppdrag, möjlighet till en marknadsmässig fast eller rörlig lön samt mycket stora möjligheter till personlig utveckling.

Cybercom är den både stora och personliga arbetsgivaren. Vi är totalt närmare 2000 anställda i länder som Kina och Dubai, men i content management / portal gruppen 30 dedikerade konsulter som jobbar nära våra kunder. Cybercom har tagit fram webben för kunder som TeliaSonera, ASSA Abloy, Tele2, SKF och Metronomes många TV-program.
Glad EPiServer
Vi söker just nu både EPiServer utvecklare samt projektledare med content management erfarenhet. Vi jobbar med fungerande metodik som Scrum och hjälper dig gärna att komma igång om så behövs. Var detta något som lockade är du är varmt välkommen att skicka in ditt CV till [email protected]. Svar utlovas inom några dagar!

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Trafikverket handlar upp för 57 Mkr av Academic Work

Nämnde jag massage, utbildningsbonus, frukost, de bästa firmafesterna och fredagsöl med Rock Band turneringar?

Kommentarer

 1. Nu känns denna blogg betydligt mindre seriös måste jag säga. Arbetsannonser och blogg? Låt mig slippa!

 2. Nu känns denna blogg betydligt mindre seriös måste jag säga. Arbetsannonser och blogg? Låt mig slippa!

 3. Jag måste säga att jag håller med Hans Karlsson. Jag vill inte få platsannonser in i min RSS-läsare. Känns som om denna bloggs integritet skadas när du raggar folk åt din arbetsgivare. Vad är nästa steg? Att du är mer positiv till de CMS som din arbetsgivare arbetar med. Blotta misstanken…

  Med tanke på ditt svar till Hans så drar jag konsekvensen av detta och avslutar min RSS prenumeration.

 4. Jag måste säga att jag håller med Hans Karlsson. Jag vill inte få platsannonser in i min RSS-läsare. Känns som om denna bloggs integritet skadas när du raggar folk åt din arbetsgivare. Vad är nästa steg? Att du är mer positiv till de CMS som din arbetsgivare arbetar med. Blotta misstanken…

  Med tanke på ditt svar till Hans så drar jag konsekvensen av detta och avslutar min RSS prenumeration.

 5. En klar majoritet av bloggens läsare kommer hit via sökord. Tack för den här tiden som RSS-prenumerant, Gus. Men ni båda, jag är förvånaad. Har ni inte hört talas om företagsbloggar? Jag länkar till en bråkdel av alla CMS företags bloggar i högerkolumnen.

  Ett företags åsikt kommer alltid delvis återspeglas genom anställda. Därav den mer positiva inställningen till företagsbloggar vi sett de senaste åren.

  Men det får ni inte veta, för ni läser ju inte detta ;)

 6. En klar majoritet av bloggens läsare kommer hit via sökord. Tack för den här tiden som RSS-prenumerant, Gus. Men ni båda, jag är förvånaad. Har ni inte hört talas om företagsbloggar? Jag länkar till en bråkdel av alla CMS företags bloggar i högerkolumnen.

  Ett företags åsikt kommer alltid delvis återspeglas genom anställda. Därav den mer positiva inställningen till företagsbloggar vi sett de senaste åren.

  Men det får ni inte veta, för ni läser ju inte detta ;)

 7. Hej och tack för ditt svar. Detta läste jag dock. Jag är väl medveten om vad företagsbloggar är eftersom jag satt upp ett antal sådana på min arbetsplats.

  Jag var dock inte medveten om att detta var en företagsblogg och att du bloggade i egenskap av anställd på Cybercom (men nu vet jag).

 8. Hej och tack för ditt svar. Detta läste jag dock. Jag är väl medveten om vad företagsbloggar är eftersom jag satt upp ett antal sådana på min arbetsplats.

  Jag var dock inte medveten om att detta var en företagsblogg och att du bloggade i egenskap av anställd på Cybercom (men nu vet jag).

 9. Lite sen med kommentaren nu, men… Jag kan delvis förstå varför man upplever ”jobbannonser” som olämpliga i bloggen, men jag hyser ännu större förståelse för att man passar på att använda en så välriktad kanal för att belysa det faktum att man söker fler medarbetare! Överlappet mellan målgrupp och besökare är antagligen ganska stort! :)

 10. Lite sen med kommentaren nu, men… Jag kan delvis förstå varför man upplever ”jobbannonser” som olämpliga i bloggen, men jag hyser ännu större förståelse för att man passar på att använda en så välriktad kanal för att belysa det faktum att man söker fler medarbetare! Överlappet mellan målgrupp och besökare är antagligen ganska stort! :)

Leave a Comment