Nytt jobb för EPiServer proffs

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by edenstrom14 Comments

Är du riktigt duktig på EPiServer? Behöver du nya utmaningar och roligare uppdrag? Cybercom erbjuder några av landets mest intressanta uppdrag, möjlighet till en marknadsmässig fast eller rörlig lön samt mycket stora möjligheter till personlig utveckling. Cybercom är den både stora och personliga arbetsgivaren. Vi är totalt närmare 2000 anställda i länder som Kina och Dubai, men i content management / portal gruppen 30 dedikerade konsulter som jobbar nära våra kunder. Cybercom har tagit fram webben... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Nu känns denna blogg betydligt mindre seriös måste jag säga. Arbetsannonser och blogg? Låt mig slippa!

 2. Nu känns denna blogg betydligt mindre seriös måste jag säga. Arbetsannonser och blogg? Låt mig slippa!

 3. Hans, du slipper. Ett tips bland hundratals artiklar smälter bra in.

  Bland andra läsare verkar intresset och uppskattningen finnas!

 4. Hans, du slipper. Ett tips bland hundratals artiklar smälter bra in.

  Bland andra läsare verkar intresset och uppskattningen finnas!

 5. Jag måste säga att jag håller med Hans Karlsson. Jag vill inte få platsannonser in i min RSS-läsare. Känns som om denna bloggs integritet skadas när du raggar folk åt din arbetsgivare. Vad är nästa steg? Att du är mer positiv till de CMS som din arbetsgivare arbetar med. Blotta misstanken…

  Med tanke på ditt svar till Hans så drar jag konsekvensen av detta och avslutar min RSS prenumeration.

 6. Jag måste säga att jag håller med Hans Karlsson. Jag vill inte få platsannonser in i min RSS-läsare. Känns som om denna bloggs integritet skadas när du raggar folk åt din arbetsgivare. Vad är nästa steg? Att du är mer positiv till de CMS som din arbetsgivare arbetar med. Blotta misstanken…

  Med tanke på ditt svar till Hans så drar jag konsekvensen av detta och avslutar min RSS prenumeration.

 7. En klar majoritet av bloggens läsare kommer hit via sökord. Tack för den här tiden som RSS-prenumerant, Gus. Men ni båda, jag är förvånaad. Har ni inte hört talas om företagsbloggar? Jag länkar till en bråkdel av alla CMS företags bloggar i högerkolumnen.

  Ett företags åsikt kommer alltid delvis återspeglas genom anställda. Därav den mer positiva inställningen till företagsbloggar vi sett de senaste åren.

  Men det får ni inte veta, för ni läser ju inte detta ;)

 8. En klar majoritet av bloggens läsare kommer hit via sökord. Tack för den här tiden som RSS-prenumerant, Gus. Men ni båda, jag är förvånaad. Har ni inte hört talas om företagsbloggar? Jag länkar till en bråkdel av alla CMS företags bloggar i högerkolumnen.

  Ett företags åsikt kommer alltid delvis återspeglas genom anställda. Därav den mer positiva inställningen till företagsbloggar vi sett de senaste åren.

  Men det får ni inte veta, för ni läser ju inte detta ;)

 9. Hej och tack för ditt svar. Detta läste jag dock. Jag är väl medveten om vad företagsbloggar är eftersom jag satt upp ett antal sådana på min arbetsplats.

  Jag var dock inte medveten om att detta var en företagsblogg och att du bloggade i egenskap av anställd på Cybercom (men nu vet jag).

 10. Hej och tack för ditt svar. Detta läste jag dock. Jag är väl medveten om vad företagsbloggar är eftersom jag satt upp ett antal sådana på min arbetsplats.

  Jag var dock inte medveten om att detta var en företagsblogg och att du bloggade i egenskap av anställd på Cybercom (men nu vet jag).

 11. Jag visste väl att du skulle stanna kvar som läsare gus, nu har jag fått dig alltför engagerad. Tänk dessutom på alla bra CMS-tips från the trenches du riskerar att missa! Vart jobbar du själv för övrigt?

 12. Jag visste väl att du skulle stanna kvar som läsare gus, nu har jag fått dig alltför engagerad. Tänk dessutom på alla bra CMS-tips från the trenches du riskerar att missa! Vart jobbar du själv för övrigt?

 13. Lite sen med kommentaren nu, men… Jag kan delvis förstå varför man upplever ”jobbannonser” som olämpliga i bloggen, men jag hyser ännu större förståelse för att man passar på att använda en så välriktad kanal för att belysa det faktum att man söker fler medarbetare! Överlappet mellan målgrupp och besökare är antagligen ganska stort! :)

 14. Lite sen med kommentaren nu, men… Jag kan delvis förstå varför man upplever ”jobbannonser” som olämpliga i bloggen, men jag hyser ännu större förståelse för att man passar på att använda en så välriktad kanal för att belysa det faktum att man söker fler medarbetare! Överlappet mellan målgrupp och besökare är antagligen ganska stort! :)

Leave a Comment