In och ut som EPiServer Premium solution partners 2015

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ett nytt år innebär vissa förändringar kring EPiServers partners och dess status. Några nykomlingar på den näst högsta nivån Premium solution partner, efter den internationellt accepterade Global Partner statusen, är: 15 år gamla DevCore med kontor i Stockholm och Sydney. De har åtta certifierade utvecklare bland sina 25 anställda och klarade just Premium solution partner nivån. De satsar även på WordPress, Concrete5, Salesforce och Superoffice. Offshorepartnern EPAM med verksamhet i Stockholm och Göteborg. De har på kort...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Comprend Premium solution partner med 5 utvecklare.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.