Sampo.com live på ny EPiServer CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Finska Sampo med svensk redirect i Sampo.se har uppdaterat centrala Sampo.com. Den nya EPiServer 7.5 sajten har fått videobackgrounds, en rejält stor besökarfeedback-information (via ett formulär) för att vara en större koncern samt stora, tydliga ikoner och siffror kring börsrelaterade fakta och statistik. Det finns utfällningsbara menyer ifrån en fixerad toppmeny. Grafiska typsnitt används genomgående. Dessutom länkas företagets appar direkt från startsidan. Sampo Group består av If P&C Insurance, Mandatum Life och moderbolaget company Sampo plc....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.