Open Source WordPress får imponerande språkstöd med WPML

In MU / Multisajt, Nyheter, Open source PHP, Språkstöd, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Hur ser det ut när väl fungerande språkstöd går open source? Enterprise-egenskapen är något som flera proprietära system använder då de övertalar kunder om att välja deras system. WPML är en populär WordPress plugin som gör om WordPress och WordPress MU till relativt kompletta, lokaliserade multspråk content management system. WPML erbjuder användare att översätta content själva eller att via verktyget köpa in professionell översättningshjälp. Här är två exempel med resultatet. Att den även kan hantera MU...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.