Oriflame släpper iPad arbetsredskap av EC Software

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ingi Mar Elvarssons EC Software fortsätter på nyinslagen väg med olika iOS releaser. Nu är det Oriflame som lanserat en ny produktkatalog anpassad för iPad. EC Softwares skapelse är ett arbetsverktyg för iPad, sådan gillar MKSE.com. På samma sätt som Fastighetsbyrån tillsammans med Nansen/Söderhavet skapade ett säljande arbetsredskap för sina mäklare redan i november 2010. iPad-katalogen blir inledningsvis tillgänglig i 20 länder med mål om global täckning under 2012. EC Book ligger bakom. Andra användare ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment