ICA och Scan släpper grill-app av Apegroup

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Apegroup är klara med en grill-app åt ICA och Scan. grillrecept, grillskola och "bjud in till fest". Hade varit kul med en kamera-igenkänning när kolen är perfekt också. Borde väl gå att spana efter rätt typ av gul nyans? Kul att se dagligvaruhandel teama upp med Scan för ett app-samarbete. Också en trend inom CMS under 2011 mellan kunder eller leverantör och kund. I CMS-fallen är oftast leverantören var sammankopplande,... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Typ, är denna glöd en 2:e eller 5:a? http://2.bp.blogspot.com/-8sd6jZbbbq8/Td_auEIEiFI/AAAAAAAAEek/kbYCj1FVp_A/s320/bild-752078.JPG

  2. Kan vi få tigga en länk till vår beskrivning av appen? http://apegroup.com/project/grillfest-for-iphone

    MVH Billy

Leave a Comment