Oriflame släpper iPhone 4 app med Apegroup

In iPad, iPhone, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter att ägnat en hel del tid åt iPad utveckling för Aftonbladet är Apegroup nu klara med en iPhone 4-app för nya kunden Oriflame. Appen är en spegel och en del filmer med makeup-tips. Apegroup har för övrigt även själva sett till att hamna på en välmoddad WordPress CMS. Även EC Software har i vinter jobbat med Oriflame Sweden för att bygga applikationer för iPad....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment