SvenskaFans släpper iPhone app och mobilwebb

In Android, iPhone, Microsoft .NET, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Då ska vi se om det här går bättre än den senaste lanseringen i höstas. Som vart en av fjorårets största floppar. Sportcommunitiet SvenskaFans, som ligger kvar på ett custom .NET CMS, släpper en iPhone app och samtidigt mobilwebben mobil.svenskafans.com. Android-lanseringen väntas om en vecka. Appen ger tillgång till att läsa forum och artiklar om fotboll, hockey, bandy, motor, basket och amerikansk fotboll. Och det finns faktiskt möjlighet till mobila kommentarer.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment